Tehokas varastointi

Meiltä saat laadukkaat varastokalusteet,
tarvikkeet ja laitteet toimivaan sisälogistiikkaan

Tuotevalikoimastamme löytyy Saksassa valmistetut Bito -tuotteet ja muut sisälogistiikkaa parantavat erikoistuotteet.

Kuormalavahyllyt

Kategorian kuvaus

Perinteinen kuormalavahylly on pitänyt asemansa suosituimpana varastointiratkaisuna. Jokaiseen lavapaikkaan pääsee käsiksi ja investointikustannus on maltillinen. Varastointiratkaisua on helppo muokata tai täydentää tarpeen mukaan, mikäli varasto, varastoitavat asiat tai varaston logistiikka muuttuvat.
Käytämme Saksassa valmistettuja BITO -kuormalavahyllyjä, jolloin kokonaisuus on varustettavissa juuri teidän tarpeisiin.
Toimitamme ratkaisun teille sopivalla tavalla, esimerkiksi avaimet käteen kokonaistoimituksena suunnittelusta asennukseen.
Jos haluatte itse kasata hyllyt, toimitamme hyllyn päädyt valmiiksi koottuna, jolloin hyllyn asentaminen on helppoa ja nopeaa.
Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus.

Pientavarahyllyt

Kategorian kuvaus

Varastokalusteelta löytyy sopivat varastohyllyt kaiken kokoisiin tiloihin ja tarpeisiin.
Toimittamamme BITO -varastohyllyjen monipuolinen valikoima antaa mahdollisuuden erilaisten ratkaisujen toteuttamiseen.
BITO -varastohyllyt valmistetaan Saksassa ja niillä on 5 vuoden takuu.
Tarvitsetko apua? Autamme mielellämme varastointitilan suunnittelussa, kalustamisessa ja asentamisessa. Ota yhteyttä!

Ulokehyllyt

Kategorian kuvaus

Bito -ulokehylly on suunniteltu pitkän tavaran varastointiin vaakatasossa. Hyllyn moduulirakenteen ansiosta se on helppo mukauttaa kaikkiin varastoihin ja varastointitarpeisiin niin sisätiloissa kuin ulkona. Ulokehyllyjen lisäosien avulla kerran hankittua hyllyä pystyy myöhemmin päivittämään muuttuviin tarpeisiin ilman koko hyllykön uusimista.
Kauttamme saa ulokehyllyt myös asiakkaan mittojen mukaan. Räätälöidyt hyllyt voidaan valmistaa valmiista malleista poikkeavilla mitoilla ja kantavuuksilla. Kysy lisää!

Läpivirtaushyllyt kuormalavoille

Kategorian kuvaus

BITO läpivirtaushyllyt tilaa säästävään ja selkeään varastointiin ilman kulkuväyliä. Kuormalavojen läpivirtaushyllyjärjestelmissä varastointipinta-alaa säästyy 60% kuormalavahyllyyn verrattuna. Läpivirtaushyllyjärjestelmä lisää tehokkuutta, lyhentää työaikaa, kasvattaa kapasiteettia ja on turvallinen.
FIFO-periaatteella toimivaan läpivirtaushyllyyn ensimmäiseksi varastoidut tuotteet poimitaan ensimmäiseksi (first in, first out). Täyttö tapahtuu kuormalavoilla lavojen syöttöpuolelta ja pominta vastapäiseltä puolelta.
LIFO-periaatteella toimivaan läpivirtaushyllyyn viimeisenä varastoidut tuotteet pomitaan ensimmäisenä (last in, first out). Tavaran syöttö ja poiminta tehdään samalta hyllyn sivulta.

Kappaletavaran läpivirtaushyllyt

Kategorian kuvaus

BITO kappaletavaran läpivirtaushyllyt tuotantoon, varastointiin sekä tilausten poimintaan. FIFO-periaatteella toimivilla läpivirtaushyllyillä voidaan jopa viisinkertaistaa poimintateho verrattuna perinteiseltä kuormalavahyllyltä keräilyyn.
Lyhyet kulkuajat lisäävät tehokkuutta, lyhentävät työaikaa, kasvattavat kapasiteettia. Järjestelmä on työntekijöille ergonominen.

Pitkän tavaran hyllyt

Kategorian kuvaus

Pitkän tavaran BITO -varastohyllyillä on helppo rakentaa varastoon sopiva järjestelmä, jossa tavara varastoidaan pystyssä omissa osastoissa. Pitkän tavaran varastoinnissa pystysäilytys säästää tilaa merkittävästi ja toimii etenkin kevyen pitkän tavaran kanssa, kun keräily tapahtuu käsin.
Kauttamme löydät myös ulokehyllyt, joilla pitkä tavara varastoidaan vaakatasossa.
Ota yhteyttä, jos tarvitset meiltä apua suunnitteluun!

Parvivarastot

Kategorian kuvaus

Parvivarasto seisoo omilla jaloillaan ja antaa lisää tilaa kun huonekorkeus sen sallii. Parven kaikki liitokset tehdään pulteilla, joten sitä on helppo muunnella.
Voidaan valmistaa tarvitsemiesi mittojen mukaan.

Metalliset varastokaapit

Kategorian kuvaus

Kestävä, tukeva ja lukittava säilytyskaappi sopii erilaisiin varastoihin ja tiloihin, kun tarvitset suojaa irtotavaroille tai työkaluille. Säädettävät hyllytasot mahdollistavat jokaisen säilytyskaapin sisusten räätälöinnin kohteeseen ja säilytettävälle tavaralle sopivaksi.
Voit valita joko yksinkertaisen ja itse sisustettavan metallikaapin tai valmiiksi sisustetun työkalukaapin, jossa työkalut pysyvät järjestyksessä ja helposti saatavilla.

Muovilaatikot ja telineet

Kategorian kuvaus

Bito muovi- ja ottolaatikot ammattikäyttöön. Laatikot ovat UV- ja kemikaalisuojattuja. Voit tilata myös valmiit kokonaisuudet telineessä tai varastohyllyssä.

Tynnyrien varastointi ja käsittely

Kategorian kuvaus

Meiltä saat erilaiset varastohyllyt ja lisälaitteet tynnyrien käsittelyyn sekä varastointiin. Tynnyreiden säilytys ja siirto oikeilla välineillä on osa työturvallisuutta. Kaikki tuoteosastolle kerätyt tuotteet ovat yhteensopivia Bito kuormalavahyllyjen kanssa, joten voimme suunnitella kokonaisen varastokalustuksen kätevästi yhdessä.

Rengaskontit ja -hyllyt

Kategorian kuvaus

Rengaskontissa ja rengashyllyssä auton renkaat varastoidaan pystyssä. Valmiiksi kalustetut rengaskontit ovat loistava ratkaisu esim. auto- ja rengasliikkeille, jotka haluavat säilyttää suuren määrän renkaita siististi ja tehokkaasti. BITO rengashyllyillä voimme kalustaa tilasi tehokkaaseen rengassäilytykseen.
Ota yhteyttä ja rakennetaan juuri sinun tarpeillesi sopiva rengasvarasto!